یک فنجان کرم انار

اگر تا آمدن مهمانانتان چند ساعت لحظه دارید و مواد اولین استوار کردن سخاوت هم دارید، یکی از خوشمزه ترین و راحت ترین دسرهای ریختگی و اب چاپ همه، گوناگون سخاوت است. اگر به آن میوه انفصال هم اضافه کنید که به همین استراحت آن را فصلی حزن کرده اید. مواد لازم

یک ونیم پیمانه شیر
۴ ورقه ژلاتین
۲۰۰ گرم قلم
۸ قاشق غذاخوری پودر قند
۲۰۰ گرم برز انار
نیم قاشق مرباخوری وانیل شکری 

۱- خامه را به همراه پودر قند در ظرفی بریزید و مخلوط کنید. وانیل را حزن افزودن کنید و هم بزنید.

۲- حالا اقبال اضافه بذر های انار است. شیر را درون ظرفی فی بریزید و روی حرارت غیرمستقیم بگذارید، ورقه های ژلاتین را تو شیر گرم شده صبر دهید و دائم غم بزنید تا ژلاتیندر شیر حل شود.

۳- وقتی ژلاتین خوب در شیر حل شد و محلولی یکدست بوسیله مشت آمد، می توانید آن را به مواد دیگر افزودن کنید. دسر را در قید های مورد نظر بریزید و در یخچال بگذارید. بعد از چند شایسته کردن دسر که سفت شد آماده سرو است.

فوت وفن
۴ ورق ژلاتین برای دسرهای تک نفره است، اما اگر بخواهید دسر را تو قالبی بزرگ معتمد کنید بوسیله ۵ ورق ژلاتین نیاز دارید. فنجان سخاوت انار پاناکوتای انار

اگر تبعه انگبین پزی و دسرپزی باشید حتما داخل ساختمان تان خامه و ژلاتین و پودر قند دارید. آب انار غصه که همگی سوپرمارکت ها دارند. با این ها یک دسر خوشمزه و تند برای مهمانان شب یلدایتان آماده کنید. در ضمن علاوه پیاده شدن طعم و مزه دسر، درخت سرو آن تیمار عمده است. چنانچه ظرف های تک نفره برای درخت سرو دارید برای هر کدام از مهمانانتان یک دسر جداگانه درست و سرویس کنید. مواد لازم

 ۸ ورق ژلاتین
۵۰۰ میلی لیتر خامه
۱۳۰ گرم پودر قند
۱۳۰ میلی لیتر آب انار
مقداری شربت انار برای تزئین
مقداری بذر انار

از کجا بخریم؟
شربت انار را می توانید از سوپرمارکت ها بخرید.

۱- ورق های ژلاتین را داخل کاسه ای با مقداری آب زیرفون کرده و مدتی صبر کنید تا درنگ شوند. سپس از نرم شدن صفحه ها را از آب خارج بیاورید.

۲- قلم را با پودر قند درون ظرفی مناسب بریزید و روی حرارت ملایم بگذارید. دائم تیمار بزنید، مواظب باشید خامه نجوشد. وقتی شکر (پودر قند) در قلم حل شد، آب انار را تکثیر کنید و اندوه بزنید.

۳- قید را از روی حرارت بردارید و ورقه های ژلاتین را اضافه کنید و آن قدر هم بزنید تا در دستگاه حل شوند.

۴- دسر را در قید مورد نظر بریزید و در فریزر بگذارید تا ببندد. بخاطر سرو، قالب را از فریزر خارج بیاورید، روی دسر را با شربت و بذر های انار تزئین کرده و سرو کنید.

منبع: آشپزی مثبت

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین مطالب این وبلاگ

محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

آرامــم کــن باتری فروشی تهران باطری فروشی سیار تهران ماکس مارک Josh بهــارخواب آروین درب جنوب یور دانلود رویدی بهترین کپشن اینستاگرام